MDY5MXwwMDAwMDAwMDAyMHw1OA..
2 750 000 kr
2 550 000 kr2023-09-19 17:331

  Anmälan visning

  Laholm / Musikkvarteren

  Välskött villa, 133 kvm, Laholm

  Villa på hörntomt i musikkvarteren. Anebyhus uppfört år 1971, bostadsyta ca 133 kvm. Välskött, med vinterbonat uterum, renoverat kök & badrum, flera uteplatser. Här finns också flera moderna attribut, bl.a solpaneler, markis-system. Välkommen till Spinettstigen 2! Överlåtelsebesiktning 4 Sep!!

  • : Småhus
  • : Villa
  • : Spinettstigen 2
  • : 5
  • : 133 kvm
  • : 790 kvm
  • : 1971

  Nu finns möjlighet att förvärva välskött, och renoverad villa i musikkvarteren, en av Laholms populäraste områden.
  Villan uppförd 1971 har moderniserats med vinterbonat uterum, kök och badrum ( även badrum i källaren ) och med luft-vattenpump, och senast 2018 med solpaneler.
  Bostaden erbjuder tre sovrum på 1:a våningen, genomgående vardagsrum, med möjligheter till öppen spis / braskamin framöver, utgång till rejält vinterbonat uterum från Santex, uppfört år 2010, samt trädäck tunt om för att njuta hela dagen.
  Via det fräscha köket har man direkt utgång till trädgården. Källarplanet, som är torrt, fräscht och inrett erbjuder ytterligare två sovrum, för den som önskar samt gott om förvaringsutrymmen. Här finns också tvättrum, och invändig uppgång till garaget.
  Garageuppfart med möjlighet att parkera i bredd, och med isolerat garage med port med automatik.

  Bor man här finns närhet till det mesta, Blåkulla Förskola, havet och Mellbystrand, med kilometervis med sandstrand västerut och butiker, gym och flera skolor på cykelavstånd.

  Laholms kommun har därutöver det mesta man kan önska oavsett intresse eller ålder, bl.a följande:
  Laholm är Hallands äldsta stad som förstått att bevara sina historiska rötter. I Gamlebys vindlande gränder känns fortfarande medeltidens vingslag, medan Stortorget domineras av det vackra rådhuset från sent 1700-tal.
  I Knäred hittar du platsen där Danmark och Sverige slöt fred 1613. I Hasslöv förs du med Lugnarohögen, en 3 000 år gammal grav, tillbaka till bronsåldern.

  Mellbystrand och Skummeslövstrand, bjuder på Västkustens längsta sandstrand, hela 12 kilometer lång. Här väntar salta bad och skön vila i sanddynerna. För den som föredrar söta bad finns många fina insjöar och friluftsbad..

  I Laholmstrakten är det gott att leva. Valfriheten är stor. Du bor nära naturen med närhet till sjöar och hav, trollska skogar och öppna landskap.

  Hallandsåsens norrsluttningar har aktiviteter för både stora och små på Kungsbyggets äventyrspark och Vallåsens anläggning för Mountainbikes.

  Padel, fiske, Paddla kanot, cykelturer och gollfbanor, här finns något för alla.

  Laholms kommun ligger dessutom strategiskt placerad med närhet till Båstad, Halmstad, Skåne och Kronobergs län, samt med motorväg E6 som tar dig till nya platser snabbt och smidigt.

  Läs mer
  broker
  Ansvarig Mäklare
  Henrik Gustafsson
  Reg. Fastighetsmäklare Jord & Skogsfastigheter

  +4670-6794741

  henrik@hektartunnland.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse